0
Je winkelwagen
is leeg

Brokken

zoek brokken

Wil je brokken voor je hond, maar zie je niet wat je zoekt?
Gebruik de filters om je zoekopdracht te verfijnen!

Merk
Smaak
KenmerkenGoed idee: sponsor mee!

5procentSamen met uw aankoop bij Formidog kunt u ook een van deze goede (honden)doelen ondersteunen:

Maak een keuze tijdens het afrekenen. Wij doneren vervolgens 5% van uw orderbedrag netto aan deze organisatie.

Dat kost u helemaal niets en wij vinden het een goed idee!

Natyka brokken voor de hond kopen bij formidog.nl

 

Natyka

Olivier Schimpf is de oprichter van het merk Natyka. Een fokker met een passie voor raszuivere Siberische Husky's met een internationale reputatie. Met zijn honden heeft hij voor meer dan 15 jaar ongelooflijke resultaten bereikt.

Meer dan 200 kampioenstitels, inclusief Internationaal, Wereld- en Europees kampioen. Verkozen als 'Fokker van het jaar 2008" door het Amerikaanse tijdschrift "Siberian USA".

Sinds 2009 onderneemt Olivier nieuwe projecten zoals onbegeleide slede expedities in het noordelijk halfrond; wie beter dan hij zou de voedingsbehoeften van onze honden kunnen begrijpen!

"Voor de liefde voor mijn honden, kreeg ik in 1999 het idee om een ​​veel betere voeding te ontwikkelen dan die ik meestal vond in de winkels. De voedingsbehoeften van mijn honden kennende, wilde ik echt een product van hoge kwaliteit met een hoofdbestanddeel van dierlijke eiwitten, wat het product rijkdom en specificiteit geeft, in plaats van plantaardige eiwitten". Door Natyka ’s producten te gebruiken betekent dit zonder meer dat u uw hond en zijn natuurlijke behoeften respecteert.

Het doel van Natyka
Het doel is te blijven zoals we zijn begonnen: hartstochtelijk houdend van honden en daarom hebben we geen winst oogmerk ten koste van onze kwaliteit. Voortdurend zijn we op zoek om onze producten te verbeteren, of het nu ons voedsel is of onze verschillende Natyka verzorgingsproducten.

Het Natyka merk en partners hebben een kwaliteitsmanagement systeem volgens ISO 9001-2008. Het gebruik van HACCP staat onder voortdurende controle van de controle-instanties van de Europese Unie. Het is één van de weinige bedrijven in deze industrie die hernieuwbare energiebronnen gebruikt.