0
Je winkelwagen
is leeg

Nieuws en Agenda

Lets Meat Oranje

oudesiteOp onze vorige website (die in maart 2019 live ging) hebben we veel reacties ontvangen. Veel van onze klanten waren positief over de vormgeving, de typografie en het creatieve taalgebruik. Een kleiner (maar zeker niet minder belangrijk) deel gaf ons tips over het indelen van categorieën, het verbeteren van zoekfuncties en de mobiele weergave.

Tegelijk met de nieuwe website introduceren we ook bijna 1000 nieuwe producten, waarmee ons assortiment hondenvoer bijna in omvang verdubbeld is.

Op de afdeling Vers Vlees kun je nu ook producten kiezen van de merken

  • Alaska
  • Alroda
  • Darf
  • Fish4Pets
  • KBRauw
  • Meat4Dogs

In een aantal regio's in Nederland (en België) is nog ruimte voor een Formidogvestiging. De ervaring heeft ons geleerd dat dit een mooie aanvulling is voor hondernemers die een trimsalon, uitlaatservice of hondenschool runnen en de verkoop van voer en andere producten voor huisdieren als meerwaarde zien naast hun kernactiviteit.

Hieronder zie je een overzicht van de open regio's:

Heb je een Trimsalon, Hondenschool of Kennel? Dan zou je een Formidog-Pro account kunnen overwegen. Daarmee krijg je niet alleen tot 25% korting op de 2.000 artikelen uit de "gewone" Formidog webwinkel maar ook toegang tot onze 18.000 artikelen voor alle andere soorten huisdieren. Die hebben we namelijk ook.

Aan een Formidog-Pro account zijn geen kosten verbonden. De enige voorwaarde is dat bestellingen een minimumwaarde hebben van €250,- ex BTW.
Hier kun je een informatieformulier invullen

Voor de goede orde: met een Pro-Account ben je niet automatisch een Formidog Vestiging.